Accessoires

Accessoires

"Goed gereedschap is het halve werk." Deze uitspraak geldt absoluut voor een professionele nagelstyliste.

Wanneer men zorgt voor een goede uitrusting van zowel nagelproducten als instrumenten, wordt het werk een stuk eenvoudiger en comfortabeler.

In deze categorie vindt u alles wat u nodig heeft voor het zetten van acrylnagels, gelnagels, manicure, pedicure en nog veel meer.
 

Welke accessoires heb ik nodig om kunstnagels te zetten?

Beautycase

Om uw producten netjes en overzichtelijk te bewaren en te vervoeren zorgt u voor een prettge beautycase. Hiermee heeft u altijd de beschikking over alle nagelproducten die u nodig heeft.

Display

Om uw nagelproducten overzichtelijk te tonen aan uw klanten bieden wij verschillende display's. Deze zijn er om bijvoorbeeld uw producten op te zetten maar ook om uw verschillende lakken en kleuren te tonen in de vorm van een color ring.

Flex wrap

Flex wrap gebruikt een nagelstyliste om de eigen nagels te beschermen wanneer deze bezig is met het zetten van de kunstnagels. Deze flex wrap is te verkrijgen in verschillende kleuren en verschillende breedte maten.

Inrichting

Om te zorgen dat u in uw omgeving makkelijk kunt werken zorgt u altijd dat u alle producten binnen handbereik hebt. Met onze inrichtingsaccessoires kunt u alles goed organiseren op uw werktafel. U vindt in deze categorie bijvoorbeeld verschillende dappendish, vingerhouder, pompjes, mengpotjes, poederhouder en nog veel meer.

Handschoenen

Handschoenen beschermen de nagelstyliste tegen constante blootstelling aan acrylproducten of gelproducten en stof. Ook geven zij door de zwarte kleur een perfecte achtergrond om imperfecties in de nagel te ontdekken.

Instrumenten

Dotting tool, pipet, manicure borstel, pincet, nagelboortje, nagelknipper, tipknipper, bokkenpootje. Dit zijn allemaal producten die bij een nagelstyliste onmogelijk mogen ontbreken. Wie bieden deze accessoires in alle soorten en maten.

Penseelreiniger

Om overtollig acryl te verwijderen welke is achtergebleven in het penseel wordt penseelreiniger gebruikt. Wanneer u dit product op de juiste manier gebruikt, verlengt u de levensduur van het penseel.

Vijlen

Een nagelvijl wordt gebruikt  om de kunstnagel in model te vijlen. Ook zijn er speciale vijlen te gebruiken op de natuurlijke nagel. Een nagelvijl kan gemaakt zijn van verschillende producten; zoals plastic, karton of hout.   Er zijn talrijk verschillende grofheden van de vijlen. Men noemt dit de grit verhouding. De vijlen die gebruikt worden voor de afwerking van de nagel heten onder andere; polijst vijlen of buffer vijlen.

Verwijderen

Bij ieder product hoort ook een andere manier van verwijderen. Zo gebruikt men aceton voor het verwijderen van acrylnagels en Soak Off om bijvoorbeeld gel nagellak te verwijderen van de natuurlijke nagel. U vindt hier voor het verwijderen van ieder product een passende oplossing.

Merken accessoires

Astonishing      IBD      IBP      Nail Perfect      No Label      So Easy
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »