ASTONISHING NAILS (NEW!) Acrylic Student Brush #08

Acrylic Student Brush #08
Artikelnummer:
1710811013

€45,95

Excl. btw

Een exclusief acrylpenseel voor serieuze studenten, maar ook voor doorgewinterde nagelstylisten. Het is een penseel met een hoge kwaliteit haren, een mix van “Kolinsky” en “Red Sable” haar. Dit is de ideale penseel voor starters die meteen goed van start willen gaan met een kwalitatief hoogstaand product. Dit penseel stelt je in staat om alle mogelijke acryl nagelverlengingen en/of verstevigingen te maken.

Een geperst verbindingsstuk tussen heft en haren zorgt voor absolute controle die de student in staat stelt om op eenvoudige wijze een perfecte bolling te modelleren in de nagelverlenging. Een balans van flexibiliteit en stabiliteit in de penseel haren om de product applicatie in de omgeving van de nagelriemen en laterale zijwallen van de natuurlijke nagel te perfectioneren.

Kenmerken:
– Gemakkelijk te gebruiken.
– Exclusief top penseel met houten heft.
– Perfect voor serieuze, gedreven beginners en/of studenten.
– Voor alle applicaties.
– Ovaal.
– Combinatie Kolinksy en Red Sable haar.
– Lange dunne onderkant ‘buik’.
– Flexibel en stabiel voor een absolute controle in modelleren/vormgeven.
– In staat om perfecte smile lines te creëren.
– Betere nauwkeurigheid van het plaatsen van acryl bij de nagelriemen en zijwallen.

Gebruik:

Voordat u het penseel voor de eerste keer gaat gebruiken: Strijk het penseel zachtjes heen en weer over een pluisvrije celstofdepper of penseelreinigingsdoekje om de coating te verwijderen die was aangebracht om het penseel in vorm te houden. Vul de Astonishing Heavy Black Dappendish met Astonishing Monomer en doorweek het penseel waarbij u het penseel tegen de zijwand van de binnenzijde van de dappendish drukt. Spreid de penseelharen vervolgens aan de bovenrand van de dappendish ter hoogte van het verbindingsstuk/overgangsstuk tussen heft en haren.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »