ASTONISHING NAILS (NEW!) Acrylic Sample kit

Sample kit voor acryl nagels

€14,25

Excl. btw

Inhoud Sample Kit:
1x Astonishing Nails Acrylpoeder Clear 7 gr.;
1x Astonishing Nails Acrylpoeder Global White 7 gr.;
1x Astonishing Nails Acrylpoeder Transparent Pink 7 gr.;
1x Astonishing Nails Air Dry Bonder (primer) 7 ml.;
1x Astonishing Nails Monomer 50 ml. (acrylvloeistof/liquid).

De Astonishing Acryl Poeders zijn speciaal geformuleerd en bieden een volledig controleerbare (op)bouw van de nagel. Wanneer gebruikt in combinatie met de Astonishing Monomer (acrylvloeistof of liquid), wordt er een kruisverbinding gemaakt met als resultaat een ideale mix. Het verschaft een uitstekende kleur stabiliteit, een perfecte balans van stijfheid en sterkte, waarbij de nagelverlenging in de juiste vorm blijft. De oppervlakte kan tot een hoogglans opgewerkt worden zonder dof te worden of te krassen.

De Astonishing Monomer-Polymer combinatie laat de nagel professional eenvoudig modelleren, gebruikmakend van één of meerdere acrylbolletjes afhankelijk van de lengte van de verlenging. Voor een natuurlijke overlay, een overlay met tip applicatie en modelleren met behulp van een Astonishing sjabloon.

Deze prachtige Astonishing acryllijn is ontwikkeld om u genoeg tijd te bieden om de perfecte smile-line te creëren en genoeg tijd om uw c-curve te perfectioneren!

Kenmerken:

– Totale controle over de Astonishing acryl applicatie, uitstekende werkbaarheid.
– Hoogste kwaliteit acrylpoeder met uitstekende kleurstabiliteit, ultieme sterkte, duurzaamheid en vormvastheid.
– Geen lifting, scheuren of luchtbellen.
– Superieure hechting.

Gebruik:

Bereid de natuurlijke nagelplaat voor en verwijder de nagelriemen. Gebruik Astonishing Blue Scrub met een Nail Wipe (celstofdepper) om de natuurlijke nagelplaat te reinigen en ontvetten. Breng een primer aan alleen wanneer dit nodig wordt geacht. Bouw vervolgens de kunstnagel met de Astonishing acrylvloeistof (Monomer) in combinatie met de Astonishing acryl poeders (Acrylic Powders). Hanteer een mengverhouding (mix ratio) van 1,5 tot 2 delen acrylvloeistof en 1 deel acrylpoeder. Bereik een hoogglans afwerking door gebruik te maken van Astonishing’s optimale selectie van hoogste kwaliteit vijlen. Of gebruik de Astonishing No-Cleanse Top Seal voor een high glossy top finish.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »