Wax

Geen producten gevonden...
Excl. btw

Wax

Lichaamsverzorging

Zowel bij schoonheidsspecialisten als nagelstylisten wordt eigenlijk altijd gewerkt met lichaamsverzorgingsproducten. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een lichaamsmassage zijn, maar ook na een nagelbehandeling. De verzorgingsproducten zijn vaak verkrijgbaar in een bepaalde geurlijn. Hiermee hebben alle producten een verschillende werking, maar wel dezelfde geur.  

Ontharen

Ontharen door middel van wax is een veel voorkomende behandeling voor schoonheidsspecialisten. De haren blijven een aantal weken weg waardoor de klant hier geen omkijken meer naar heeft in de zomer maanden of op vakantie.

Hoe werkt wax?

Waxen zorgt voor een gladde zijdezachte huid die lange onbehaard blijft. Dit maakt waxen tot de langst blijvende tijdelijke oplossing om haar te verwijderen.
 
De wax kan warm of koud aangebracht worden, de techniek is eigenlijk essentieel dezelfde. De resultaten verschillen lichtjes afhankelijk van de temperatuur van de wax. Indien de wax warm gebruikt wordt dient men een wax verwarmer te gebruiken om de wax te verwarmen. 

Merken wax

Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »