Electrische apparaten

Aanbieding

No Label Steam Gel Remover

No Label Steam Gel Remover

€109,00 €72,80

Informatie

Aanbieding

No Label Parafinebad Paars

No Label Parafinebad Paars

€72,50 €35,00

Informatie
Excl. btw

Electrische apparaten

Een nagelstyliste kan verschillende electrische apparaten geburiken bij het zetten van kunstnagels.

Diverse

In deze categorie vindt u verschillende apparaten zoals tafellampen, afzuigingsysytemen en meer. Al deze apparaten worden gebruikt tijdens het zetten van gel of acrylnagels of ontharingsbehandelingen.

Led Lamp

De Led Lamp is ter vervanging van de traditionele UV lampen en werkt met de meeste gel nagellak producten.
Het verschil van de Led Lamp ten opzichte van de traditionele UV lamp is onder andere dat de Led sneller uithard, de lampjes in principe niet meer vervangen hoeven te worden, de lampjes niet afnemen in kracht en de gemiddelde Led Lamp ca. 30.000 uur mee gaat.

KIJK UIT, de Led Lamp functioneert niet met alle producten. Indien u twijfelt kunt u ons een ticket sturen met de vraag of de lamp werkt met uw product, hiervoor hoeft u zich alleen maar aan te melden en een ticket in te dienen.

Nagelfrees

Veel nagelstyliste gebruiken ter vervanging van de vijl een nagelfrees bij het zetten van gel en / of acrylnagels. De frezen zijn beschikbaar in een breed gamma, zo hebben wij frezen voor de startende nagelstyliste, maar ook voor de gevorderde nagelstyliste. Wel raden wij altijd aan een opleiding nagelstyliste, onderdeel of workshop frezen te volgen. De bitjes zijn er in verschillende soorten en maten voor verschillende toepassingen.

Parafinebad


Met het parafine bad bent u eenvoudig in staat een korte additionele behandeling te verkopen wanneer een set acrylnagels of gelnagels heeft gezet. De voorverwarmde parafine kalmeert de huid en helpt tegen vermoeide spieren. De behandeling verzacht de huid en ontspant. Een bijkomend voordeel is dat u maar enkele minuten meer kwijt bent voor het uitvoeren van deze behandeling.

UV Lampen

De professionele UV lamp bestaat natuurlijk ook nog en wordt nog altijd veelvuldig gebruikt omdat de meeste traditionele gel nagel systemen nog niet met de Led Lamp uit gehard kunnen worden.
In deze categorie vindt u allerlei verschillende modellen, van studenten lampen, welke vaak tijdens de opleiding nagelstyliste wordt gebruikt, tot de 4 x 9 watt tunnellamp welke in de professionele salon dagelijks worden gebruikt.


Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »