ASTONISHING NAILS (NEW!) Led Light

Deze verbluffende LED-lamp is een zeer krachtige 36 W LED-lamp en droogt UV- en LED-gels in een zeer korte tijd. Deze lamp heeft meer dan 30.000 uur aan uithardingstijd, wat betekent dat u nooit van lamp hoeft te veranderen!
Artikelnummer:
9110812003

€199,00

Excl. btw

Deze verbluffende LED-lamp is een zeer krachtige 36 W LED-lamp en droogt UV- en LED-gels in een zeer korte tijd. Deze lamp heeft meer dan 30.000 uur aan uithardingstijd, wat betekent dat u nooit van lamp hoeft te veranderen! Het heeft een Buld-in timer (10-30-60 sec) en een aftelfunctie met automatische timing. Door de afneembare onderkant is het eenvoudig om ook teennagels te doen.

Kenmerken & Voordelen
Hardt alle UV- & LED-gels uit
36 Watt LED Light / 18 LED-lampen
Ingebouwde timer (10/30/60 sec)
Auto-timing-countdown-functie
Motion geactiveerd
Verwijderbare bodem
Meer dan 30.000 droogtijd
Het is niet nodig om lampen te vervangen
Tijdsbespaarder
100V ~ 240V - 50 / 60Hz


Gebruik
Plaats het licht op een plat oppervlak. Steek de adapter in de lamp en vervolgens in een stopcontact. Breng het product aan op de nagel(s).
Stel de timer in door op een van de timerknoppen te drukken en plaats de hand in het midden van de lichtkamer. Het licht schakelt automatisch in vanwege de druk. Wanneer het licht uitschakelt, pak je de hand eruit en ga je verder met de applicatie. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »