Nageltips

Nageltips

Met nagel tips kan de natuurlijke nagel verlengt worden. U kleeft de nageltip met lijm op de natuurlijke nagel met nagel lijm. U kan kiezen uit verschillende kleuren zoals natural, french en glass.

Ook kunt u kiezen uit verschillende vormen, bijvoorbeeld stiletto nagels, bolle tip, met of zonder opzet stuk, etc.

De tip is een van de belangrijkste nagelproducten.

De tips zijn gemaakt van ABS plastic, waardoor ze dun, flexibel en toch stevig zijn. In de opleiding tot nagelstyliste is het maken van een nagelverlenging met behulp van tips als eerste aan bod.

Nagel tips zijn te gebruiken voor zowel acrylnagels als gelnagels

Natural

De natural tips kwamen als eerste op de markt en zijn erg bekend in het nagelstyliste vak. Deze tips hebben een melkachtige (natuurlijke) kleur.

French

French tips zijn witte tips, deze zijn ontworpen om het styleren van een french manicure nagel eenvoudiger te maken. Met het aanbengen van een french tip en een clear gel of acryl kunt u al een eenvoudige kunstnagel maken.

Glass

Als laatste zijn een aantal jaar geleden de glas nagels aan het assortiment toegevoegd.
Tips worden veelal gebruikt voor het maken van Nail Art bijvoorbeeld een doorzichtige stiletto nagel.

Nagellijm


Voor het verkleven van de verschillende tips hebben we in deze categorie de lijmen voor u bij elkaar gezet.
De verschillende lijmen hebben verschillende toepassingen; dikke gelachtige lijm, dunne lijm, met penseeltje en zonder penseeltje.

Merken tips en lagellijm

Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »