Penselen

Penselen

Een van de belangrijkste en onmisbare atributen voor de nagelstyliste is een goed nagelpenseel. Een nagel penseel is speciaal ontwikkeld voor het zetten van kunstnagels.

Omdat nagel penselen te verkrijgen zijn in alle soorten en maten hebben wij een ruime collectie nagel penselen in ons assortiment. Zo wordt een arcylnagel penseel gebruik om acrylnagels te zetten en een gelnagel penseel voor het zetten van gelnagels. Ook vindt u Nail Art penselenin ons assortiment. Ieder verschillend product vraagt om een specifiek penseel.


Een van de belangrijkste en onmisbare atributen voor de nagelstyliste is een goed nagelpenseel. Een nagel penseel is speciaal ontwikkeld voor het zetten van kunstnagels.

Omdat nagel penselen te verkrijgen zijn in alle soorten en maten hebben wij een ruime collectie nagel penselen in ons assortiment. Zo wordt een arcylnagel penseel gebruik om acrylnagels te zetten en een gelnagel penseel voor het zetten van gelnagels. Ook vindt u Nail Art penselen in ons assortiment. Ieder verschillend product vraagt om een specifiek penseel.

Kolinsky penseel

Bij nagel penselen is er een groot verschil in prijs en kwaliteit. Zo is een goedkoop nagel penseel gemaakt van synthetische haartjes en een duur penseel van Kolinsky bijvoorbeeld van marterhaar.

Marterhaar is een zachte maar zeer elastische haarsoort. Dit haar heeft het vermogen lakgel of acryl zeer goed op te nemen en vast te houden. Kolinsky marterhaar wordt gezien als het beste marterhaar en is afkomstig van de Mustela Sibirica; een martersoort uit Siberie.

Penseelreiniger

Voor het schoonmaken van het acryl penseel gebruikt u speciale penseelreiniger, ook wel brush cleaner genaamd. Deze kun je gebruiken wanneer het penseel vuil is. De haren van het penseel hoeven slechts enkele minuten in een dappendish met penseelreiniger gehouden te worden.

 

 

 

Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »