Nail Perfect Soak Off Gel Polish #089 DIY

NailPerfect Soak Off Gel Polish zo duurzaam als gel, zo gemakkelijk als nagellak. Super kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Artikelnummer:
1299877092

€11,95

Excl. btw
NailPerfect Soak Off Gel Polish zo duurzaam als gel, zo gemakkelijk als nagellak. Super kwaliteit voor een betaalbare prijs. Schitterende nagels die minstens 2 tot wel 6 weken mooi blijven, afhankelijk van de gezondheid en flexibiliteit van de natuurlijke nagel. NailPerfect Soak Off Gel Polish hardt in 2 minuten uit in een NP UV Lamp (4x 9 Watt) of in slechts 30 secondes in een LED Lamp. Het is zeer gemakkelijk te verwijderen binnen 10 minuten is het afgeweekt. Ideaal voor de zomer, klassiek als altijd. NailPerfect Soak Off Base Gel - bereidt de nagelplaat voor op een optimale hechting en voorkomt lifting van de Soak Off Gel Polish. Het hardt uit in 1 minuut in een NailPerfect UV Lamp of 10 secondes in een LED Lamp. NailPerfect Soak Off Top Gel - geeft de nagels een gladde hoogglans afwerking en beschermt de Soak Off Gel Polish tegen verkleuren en dof worden. Het hardt uit in 2 minuten in een NailPerfect UV Lamp of 30 secondes in een LED Lamp.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »