Formulier voor HerroepingFormulier voor Herroeping – Nail Product

Waarschijnlijk bevalt uw aankoop niet , om welke reden dan ook. Wij vinden dit erg vervelend. U kunt uw aankoop binnen 14 dagen na ontvangstdatum aan ons retourneren. Hieronder vindt u instructies hoe u dit gemakkelijk kunt doen.

Dit formulier hoeft u enkel in te vullen en terug te zenden als u de overeenkomst wilt herroepen.

Belangrijk om te weten:
• U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
• Het herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u (of een door u aangewezen derde die niet de vervoerder is) het goed fysiek in bezit krijgt.
• Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons, Nail Product, per e-mail op de hoogte stellen van uw beslissing om de overeenkomst te herroepen.
• Voor herroeping kunt u gebruik maken van het formulier op de volgende pagina.
• Om het herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betre
ffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping:
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u onverwijld alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan inclusief leveringskosten, van ons terug.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. Voor terugbetaling zullen geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot de goederen in ons bezit zijn, of u heeft aangetoond
dat u de goederen heeft teruggezonden, ongeacht welk tijdstip eerst valt.

Terugsturen van uw aankoop:
U dient de goederen onverwijld, (doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld), aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen retour stuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het retour zenden van de goederen komen voor uw rekening. 
U dient de goederen in de originele, ongeopende verpakking retour te zenden.

In onderstaande link vindt u het herroepingsformulier, u kunt deze invullen en sturen naar:
[email protected]
Onderwerp: afdeling retouren

Na ontvangst van uw verzoek zullen we de zaak zo snel mogelijk verwerken en ontvangt u van ons het autorisatienummer waarmee u de producten retour kan zenden. 


Klik hier voor het formulier voor Herroeping 

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »