NieuwspaginaRaja Draaisma

HOOFDDORP - [update vrijdag] De dood van de 35-jarige Raja, onderneemster uit Hoofddorp, heeft veel losgemaakt bij de Hoofddorpers. Vrijdagavond is er een stille tocht georganiseerd voor de vrouw die maandagavond om het leven werd gebracht. Ze werd al langer bedreigd.

De stille tocht is vanaf de start vanavond om 1830 uur te volgen via de Twitter-feed onderaan dit artikel.

Via Facebook werd het idee voor een stille tocht geopperd. Zo'n tweehonderd mensen hebben al aangegeven mee te willen lopen ter nagedachtenis aan Raja, die een nagelsalon in Hoofddorp runde.

De 34-jarige hoofdverdachte heeft zichzelf bij de politie aangegeven. Hij zit ingesloten en mag alleen praten met een advocaat. Zijn auto werd al eerder gevonden. Het onderzoek gaat volgende politie gewoon door. De forensische recherche is nog altijd bezig op de plek des onheils. De verdachte moet vrijdag voor de rechter-commissaris verschijnen

Update woensdag:

De stille tocht zal vrijdag plaatsvinden en zal om 18.30 uur starten bij het buurthuis in Floriande (Waddenweg 3, bij de bussluis bij eiland 6 en 7).

Update donderdag:

De organisatie van de stille tocht vraagt iedereen die meeloopt met de voet te komen. Ook wordt gekwalificeerde EHBO'ers gevraagd zich aan te sluiten. "Bloemen meenemen mag." Hier kun je je aanmelden voor de stille tocht.

Update vrijdag:

De mensen die meelopen met de tocht wordt gevraagd een witte roos mee te nemen. Vanuit het bedrijf Nail Product worden er 1000 witte rozen neergelegd bij de nagelstudio van Raja.

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »