Wimpers

Wimpers

Wimpers zijn heel vrouwelijk en maken je ogen nog mooier en sprekender. Doormiddel van verzorging en beste mascara worden je wimpers mooier, voller en zo lang als mogelijk is. Wimpers laten groeien doet u door de wimpers goed te verzorgen met de juiste wimperverzorgingsproducten.

Heb je zelf geen lange, volle gekrulde wimpers dan bieden wij talrijke mogelijkheden om met wimperextensions het gewenste resultaat te bereiken. Wimper extensions worden ook wel nepwimpers, kunstwimpers, wimperverlenging of wimperpermanent genoemd. Bij ons zit u aan het juiste adres om wimperextensions te kopen. Met de Ardell wimpers uit onze collectie creëert u een geweldig valse wimpers effect.

Verf

Wimpers verven is ook een veel gebruikte methode door schoonheidsspecialisten. Wimpers verven doe je met speciale wimperverf. Deze wimper verf heeft een speciale formule waardoor de ogen niet beschadigd raken. Uiteraard is de wimperverf in verschillende kleuren beschikbaar.

Lijm

Uiteraard vindt u bij Nail Product ook lijm om de wimpers te bevestigen. Het aanbrengen van wimperextensions is een secuur werkje, waarbij je met een lijm de wimpers bevestigd. Goede wimperlijm is uiteraard belangrijk om ervoor te zorgen dat de wimpers zo lang mogelijk bevestigd blijven.

Set

Wimper extensions zijn ook verkrijgbaar als set. In deze wimper set vindt u verschillende soorten wimpers zodat u zelf het gewenste resultaat kan bepalen. Ook bieden wij een wimpers starterkit aan. Hiermee heeft u direct alles in huis om te starten. 

Verwijderen

Bij Nail Product vindt u uiteraard ook producten om de wimpers te verwijderen. Het verwijderen van de wimperextensions moet voorzichtig gebeuren om te voorkomen dat de natuurlijke wimpers beschadigen.

Wimperextensions

Wimperextensions zijn verkrijgbaar in talrijke verschillende uitvoeringen. Strip lash, wimpers stukjes en losse wimpers. Strip lash is een gehele wimper die bestaat uit één strip. Stukjes zijn eigenlijk kleine bosjes met wimpers, waarvan er meerdere in een rij geplaats worden tussen de natuurlijke wimpers. Losse wimpers zijn echt losse haartjes die apart geplaatst worden. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment en maak de mooiste wimperverlenging.

Accessoires

Om wimperextensions te plaatsen heeft u uiteraard de juiste tools nodig. In de categorie wimper accessoires vindt u alles wat u nodig heeft voor het creeren van de mooiste nepwimpers.


 
Wimpers
Lees meer
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »